4 februari 2014
admin

In navolging van de zeer succesvolle missie in Maart 2012 naar Hamburg en Bremerhaven organiseert Cleantech Holland in 2014 een handelsmissie naar Duitsland voor de offshore wind sector. Het doel van de missie is het verder ontwikkelen van het netwerk in Duitsland en een platform te creëren om kennis uit te wisselen met Duitse bedrijven en instellingen.

Vanuit de Offshore Wind Sector in de USA is aangegeven dat er behoefte is om zowel met Nederlandse als Duitse partijen in contact te komen. Dit willen wij bundelen door een handelsmissie te organiseren waarbij er activiteiten worden georganiseerd voor de Nederlandse, Duitse en Amerikaanse bedrijven.

In samenwerking met Nederlandse en Duitse partners als het Renewable Energy Cluster Hamburg wordt een uitgebreid collectief programma in Hamburg en Cuxhaven ontwikkeld.  Nederlandse bedrijven worden in contact gebracht met energiebedrijven, projectontwikkelaars en toeleveranciers aan de Duitse windparken. Naast een plenaire sessie wordt er ook uitgebreid aandacht besteed aan een matchmaking en ronde tafel bijeenkomsten met leden van het Renewable Energy Cluster Hamburg op 19 mei a.s. Op 20 mei a.s. staan er collectieve bezoeken en een netwerkbijeenkomst in Cuxhaven gepland.

Concept programma:
Maandag 19 mei 2014 Germanischer Lloyd-Hamburg
– Market Update Netherlands Germany and USA
– Seminar Offshore Wind
– Business Lunch
– Roundtables on offshore wind subjects and Individual meetings Offshore Wind Companies (Dutch + Renewable Energy Hamburg Cluster + USA)
– Networking reception

Dinsdag 20 mei  2014 in Cuxhaven
– Presentation Offshore Wind companies Cuxhaven region
– Presentations Dutch Industries
– Informal networking and lunch
– Site visit Cuxhaven

Deelname en kosten:
Via deze link  kunt u zich aanmelden voor deze missie. De kosten bedragen € 695,- (ex. BTW) per deelnemer*. (max. 2 deelnemers per bedrijf)
*Deelname kosten zijn berekend op één deelnemer per bedrijf. Een tweede deelnemer van een bedrijf betaalt € 349,- als bijdrage in de collectieve kosten.
De bijkomende kosten zoals reis- en verblijfkosten, individueel transport zijn voor eigen rekening.
Deadline voor inschrijving is 28 februari a.s.
Online aanmeldlink ook bereikbaar via: https://events.fme.nl/EventRegistration.aspx?id=1a2f4a9e-2188-e311-97d5-0050569109ef) 

Voor meer inhoudelijke informatie kunt u contact opnemen met:
Rogier Blokdijk, rogier.blokdijk@fme.nl en bereikbaar op telefoonnummer 079-3531295
Nicole de Borst, nicole.de.borst@fme.nl en bereikbaar op telefoonnummer 079-3531390

Na aanmelding ontvangt u een overzicht met reisgegevens en overige informatie.