2 september 2017
admin

Inn2POWER Cluster Karte d2Het NNOW neemt, via haar stakeholders NOM en de Provincie Groningen, deel aan het Interreg project Inn2Power. Samen met de buitenlandse clusters in Duitsland, Denemarken, België en de UK ontwikkelen wij een nieuw CRM systeem en netwerktool waarmee het eenvoudige wordt om ook grensoverschrijdende samenwerking te realiseren. Daarnaast zullen we de komende jaren B2B meetings met onze partners organiseren waarmee we voor onze leden toegang tot nieuwe markten en toegang tot nieuwe technologieën proberen te vereenvoudigen. De eerste internationale B2B meeting staat gepland op 8, 9, 10 november in Esbjerg, Denemarken.

De organisatie van de B2B meeting wordt gefinancierd vanuit het project waardoor het voor de leden van NNOW eenvoudiger wordt om aan deze kans deel te nemen. Op woensdag 8 november organiseert NNOW een bus naar Esbjerg, en op vrijdagavond 10 november komen we weer terug. De kosten van deelname voor leden van NNOW blijven beperkt tot Hotel en verteer. Niet leden kunnen onder bepaalde voorwaarden deelnemen bij onvoldoende deelname van NNOW leden.

Binnenkort volgt het programma en de mogelijkheden van inschrijving. Nu al interesse, stuur een mail naar administratie@nnow.nl om uw plek te garanderen.