13 april 2021
admin

Beste leden van de NNOW,

De energietransitie is nog altijd het gesprek van de dag en het juiste talent is hiervoor van cruciaal belang. Om dit te faciliteren, organiseert New Energy Coalition het Career Event “Meet your Future in Energy”. Het Career Event vindt online plaats op donderdag 22 april van 14.00 – 17.00 uur. We bieden een uniek platform waar werkgevers, talent en onderwijsinstellingen elkaar op het gebied van energietransitie kunnen vinden. Er wordt gezorgd voor een interactief programma waarin je o.a. jouw organisatie kunt presenteren via een eigen bedrijfspagina. Op deze pagina kan je bijv. een bedrijfsvideo delen, beschikbare vacatures, stageplaatsen en/of traineeships aanbieden en direct 1-op-1 contact met de bezoeker inplannen.

Mocht je benieuwd zijn hoe een eerder event er uit zag, dan kun je de aftermovie van het vorige Career Event hier bekijken.

Het is een erg toegankelijke manier om in je organisatie te laten zien en in aanraking te komen met nieuw talent. Daarnaast is het volledig kosteloos voor bedrijven. Heel concreet worden de volgende twee zaken gevraagd:

  • Een ingevulde bedrijfspagina (15 minuten werk)
  • Aanwezigheid van een werknemer tussen 14:00 – 17:00 op het platform. (Dit kan dus vanaf de eigen werkplek)

Ben je enthousiast geworden en wil jouw organisatie de verbinding leggen met (toekomstige) energie professionals in Nederland? Meld je dan hier aan. Voor meer informatie kan je ook terecht Hein Dieben: h.dieben@newenergycoalition.org & +316 111 47 508.

Graag tot 22 april!