27 oktober 2015
admin

Op 25 november a.s. organiseert NNOW een Veja Mate Supply Chain Meeting. Voor deze gelegenheid is Offshore WindForce (een 50/50 joint-venture van Boskalis en Volker Stevin International) als EPCI aannemer van de fundaties van het 400MW Duitse Veja Mate offshore windpark, gevraagd als key speaker. Offshore WindForce heeft de Seajacks Scylla gehuurd, die vanaf april 2016 de 67 monopalen, geleverd door EEW, gaat installeren vanuit Eemshaven. Een tweede schip gaat transition pieces, geleverd door Bladt, installeren.

Doel is inzicht te krijgen in de supply chain van deze scope, welke werken en diensten mogelijk bij (lokale) onderaannemers uitgezet gaan worden en hoe Offshore WindForce omgaat met de cross border uitdagingen van deze klus. Om het informele karakter van de bijeenkomst te behouden kun u zich met maximaal twee personen per bedrijf opgeven voor deze bijeenkomst. Voor deze bijeenkomst geldt een maximaal aantal deelnemers van 70 personen. De voertaal zal Nederlands zijn.

Meer informatie over het programma en de aanmeldingsprocedure etc. vindt u in de uitnodiging. Het machtigingsformulier kunt u hier downloaden.