9 maart 2018
admin

Op donderdag 7 juni vindt de vierde editie van North Sea Offshore plaats in Den Helder, hét offshore- en windenergiecentrum in Nederland. North Sea Offshore is met zo’n 300 bezoekers een onmisbaar event voor bedrijven uit de olie-, gas- en windindustrie in Nederland.
 
North Sea Offshore (NSO) haalt internationale bedrijven en professionals naar Den Helder om te netwerken, kennis uit te wisselen en bekend te raken met alle mogelijkheden die de regio Noord Holland Noord op het gebied van mariene-, maritieme- en offshore energie te bieden heeft. Beslissers en influencers van toonaangevende partijen uit de offshore branche zullen aanwezig zijn. Tijdens de lunch en afsluitende netwerkborrel hebben deelnemers alle mogelijkheid tot netwerken.
 
Tijdens het ochtendprogramma kunnen geïnteresseerden deelnemen aan een van de bedrijfsbezoeken, georganiseerd door verschillende organisaties uit de regio. Na de lunch delen sleutelfiguren uit de sector hun kennis in actuele keynotes tijdens het plenaire middagprogramma. De dag zal afgesloten worden met een netwerkborrel.
 
Wilt u uw bedrijf, product of dienst tijdens deze dag extra zichtbaarheid geven? NSO heeft hiervoor een prachtig podium. Het eendaagse evenement biedt diverse opties en mogelijkheden om uw bedrijf te profileren naar medewerkers, (potentiële) klanten en relaties. Oftewel, exposure, business opportunity’s en een versteviging van uw zakelijke relaties. Bekijk de mogelijkheden op northseaoffshore.com of neem contact met ons op via pma@navingo.com.