1 februari 2016
admin

Op 12 oktober a.s. organiseert NNOW een Supply Chain Meeting. Voor deze gelegenheid is WAB uitgenodigd als key speaker. WAB is een groot bedrijvencluster in Noord Duitsland. Tot voor kort was dit een gesloten bolwerk, dat door onze bijdrage in het project In2Power voor onze leden wordt ontsloten. Directeur Herr Andreas Wellbrock gaat ons vertellen welke bedrijven zijn cluster vertegenwoordigt en welke kansen er liggen voor samenwerking en werk voor Nederlandse bedrijven, en hoe deze kansen kunnen worden verzilverd in de komende periode.

Om het informele karakter van de bijeenkomst te behouden kun u zich met maximaal twee personen per bedrijf opgeven voor deze bijeenkomst. Voor deze bijeenkomst geldt een maximaal aantal deelnemers van 70 personen.

Voorlopig programma
12.45 uur     Ontvangst
13.00 uur     Opening en welkom door NNOW en Seazip Offshore
13.15 uur     Presentatie door Herr Andreas Wellbrock, WAB
14.00 uur     Korte pauze
14.30 uur     Pitches door WAB geselecteerde NNOW- leden
15.30 uur     Borrel + netwerken
16.00 uur     Einde programma

Aanmelden en kosten
U kunt zich tot uiterlijk vrijdag 7 oktober aanmelden via deze link.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Dirk-Jan Hummel (06-224 964 07).

Voor NNOW-leden is deelname gratis, niet-leden betalen € 50,- (excl. btw) per persoon. Betaling geschiedt via eenmalige incasso. Wij willen u erop wijzen dat uw aanmelding als niet-NNOW lid pas definitief is wanneer wij het machtigingsformulier ingevuld en ondertekend retour hebben ontvangen. Deze zenden wij u na ontvangst van uw aanmelding toe.

 

Presentatie WAB

Deelnemerslijst