Recent Events

Op maandag 15 juli organiseert World Trade Center Leeuwarden in samenwerking met Vietnam Trade International een business seminar om 09:00 bij The Market Hotel in Groningen.

U bent van harte welkom om van deze geweldige kans gebruik te maken: niet alleen om waardevolle kennis op te doen, maar ook om te netwerken met de ambassadeur en de delegatie, informatie op te doen over de manier van zakendoen in Vietnam, en potentiële zakenpartners te vinden.

De delegatie is vooral geïnteresseerd in contacten met de volgende sectoren: haventechnologie, offshore windenergie, logistiek en de agrarische sector. Zo bezoeken zij onder andere Groningen Seaports, met speciale aandacht voor de Eemshaven en offshore windenergie.

 

Datum: Maandag 15 juli 2024
Tijd: 09:00 – 12:00 uur, gevolgd door een netwerklunch aangeboden door de provincie Binh Dinh
Locatie: The Market Hotel, Grote Markt 31, 9712 HS, Groningen

Tijdens het seminar zullen de vertegenwoordigers van de provincie en de Vietnamese ambassadeur presentaties geven over de zakelijke kansen en samenwerkingsmogelijkheden tussen Nederland en Vietnam, en specifiek met de provincie Binh Dinh. Deelnemende bedrijven krijgen de kans om zich kort te presenteren tijdens het seminar. Daarnaast is er tijdens de lunch ruimte om te netwerken en potentiële samenwerkingen verder te verkennen.

Interesse om deel te nemen voor NNOW Leden?

NNOW- leden nodigen we van harte uit om deel te nemen aan het business seminar en deel uit te maken van de groeiende samenwerking tussen Nederland en Vietnam.

 

Er is ruimte voor maximaal 15 bedrijven, waarbij geldt: wie het eerst komt, het eerst maalt. Gelieve u aan te melden vóór 3 juli door contact op te nemen met Quoc My Tran via q.tran@wtcl.nl.