16 January 2015
admin

Op donderdag  26 maart 2015 van 10.00 tot 18.00 is Den Helder dé place to be voor iedereen die meer wil weten over de mogelijkheden in de offshore en techniek. Carrières aan Zee richt zich daarbij specifiek op de bovenbouw van het voortgezet onderwijs HAVO, VWO, VMBO, MBO en HBO (laatste leerjaren). Ouders en andere belangstellenden zijn hierbij ook zeker van harte welkom.

Overheid, onderwijs, bedrijfsleven, innovatie en carrièremogelijkheden komen hier bij elkaar en dat maakt Carrières aan Zee een uniek en niet te missen evenement. De initiatiefnemer van Carrières aan Zee is Maritime Campus Netherlands.

Carrières aan Zee richt zich op de promotie van alle offshore/energie en maritieme techniek mogelijkheden (m.b.t. opleidingen en werk) en de bewustwording van de perspectieven op het gebied van onderwijs en ondernemen bij jongeren en hun ouders.

Tijdens Carrières aan Zee zijn er diverse activiteiten waarbij je als bezoeker kennis kan maken met de verschillende beroeps- en opleidingsmogelijkheden. Niet door alleen te kijken maar juist door iets te doen: bestuur een schip via een simulator, probeer eens iets te lassen, werk met pneumatiek, hoe bouw je een windmolen?, onderzoek de stroming in een sluis en nog veel meer.

Meer informatie kunt u ook vinden op: www.carrieresaanzee.nl.

 

Flyer Carrières aan Zee