4 April 2013
admin

NNOW attendeert u graag op regionale activiteiten die op enigerlei wijze bijdragen aan succesvolle groei van de offshore wind sector en positionering van ons werkgebied. Graag attenderen we u daarom op de Eemshaven Expo.

De tweede editie van de vakbeurs Eemsdelta Expo, dit jaar op woensdag 12 en donderdag 13 juni in de Eemshaven, besteedt veel aandacht aan de Eemshaven als centrum voor de offshore windindustrie. Eemshaven ligt logistiek optimaal ten opzichte van een belangrijk deel van in aanbouw zijnde en geplande windparken op de Noordzee. De haven ontwikkelt zich daarom zichtbaar tot centrum van de offshore windindustrie in Noordwest-Europa. Dat biedt kansen en mogelijkheden voor ondernemers.

Om deze reden bieden de organisatoren van de Eemsdelta Expo offshore wind gerelateerde bedrijven een eigen platform voor beurspresentatie  in beurspaviljoen D. De eerste editie in 2012 van de Eemsdelta Expo was een succes. Dit blijkt uit een enquête, gehouden onder bezoekers en beursdeelnemers. In de Eemsdelta, waar miljarden worden geïnvesteerd en het bruist van de economische activiteiten, is plek voor een professionele vakbeurs.

Voor meer informatie klik hier. NNOW en Eemshaven.info zijn in gesprek over een formule om tijdens de Expo zo mogelijk meer inhoudelijke activiteiten rondom offshore wind een plaats te bieden.