9 oktober 2012
admin

Op zoek naar kennis over materiaalafbreuk van windmolens? Volg dan de cursus corrosie en bescherming in offshore windenergie.

Offshore windenergie is één van de schoonste en meest kansrijke alternatieven als vervanger van fossiele brandstoffen. Met de toename van het aantal windmolens in Nederland, is er grote behoefte aan kennis die bijdraagt aan het voorkomen van materiaalafbreuk, corrosie en bescherming van het gebruikte materiaal.

Leer meer over het materiaal van windmolens
Speciaal voor professionals in de offshore windenergie biedt NHL Hogeschool in samenwerking met TNO de cursus Corrosie en bescherming in offshore windenergie aan. Tijdens deze hbo-cursus leert u met een combinatie van e-learning en vijf masterclasses om optredende corrosievormen te herkennen en dit theoretisch te verklaren.

Blended learning
Tijdens de cursus wordt met het principe van Blended learning gewerkt. Dit vergroot het leereffect van de cursus. Door middel van e-learning neemt u, via een internettoepassing, deel aan discussies over de behandelde onderwerpen. Naast het discussiëren, kunt u toetsen maken waarbij u direct feedback ontvangt. Ook worden diagnostische toetsen aangeboden zodat u voorafgaand aan het theorie/practicum gedeelte uw kennis kan toetsen over het onderwerp. Het tweede component binnen Blended Learning is het klassikaal onderwijs, de contactmomenten.

Start op 15 november
In het voorjaar 2013 start deze cursus ook in Den Helder. Wilt u meer weten over deze cursus of wilt u zich aanmelden? Kijk dan hier. U kunt zich aanmelden tot 9 november aanstaande.