31 januari 2013
admin

NNOW en Siemens organiseren op 9 oktober 2013 gezamenlijk een supply chain meeting voor NNOW leden, zoals dat eerder met Van Oord, DEME en VSMC is gedaan. Doel is inzicht te krijgen in de behoeften van Siemens aan toelevering voor diverse (NL gebaseerde) windparken en in de oplossingen die NNOW leden/betrokkenen daar tegenover kunnen zetten. Het gaat daarbij om activiteiten in de gehele supply chain van bodemonderzoek tot turbineonderhoud.

Siemens heeft in overleg met NNOW bedrijven geselecteerd die zichzelf met een 5 minuten pitch mogen presenteren. Wellicht bent u niet geselecteerd maar wilt u wel graag aanwezig zijn. Dit is uiteraard mogelijk, meld u dan aan als toehoorder. Om het informele karakter te behouden kun u zich met maximaal twee personen per bedrijf opgeven voor deze bijeenkomst.

U kunt zich aanmelden door uiterlijk vrijdag 4 oktober aanstaande een e-mail te sturen naar Petra Engel via engel@nom.nl. Voor vragen kunt u gebruik maken van hetzelfde e-mailadres of bellen met (050) 521 44 66.

Voor NNOW-leden is deelname gratis, niet-leden betalen € 50,- (excl. btw) per persoon.